Bestuur Platform Bouwinvest

Deze pagina zal op korte termijn geactualiseerd worden.

foto bestuur
vlnr: Joop Sorber (bestuurslid), Gerard Rademakers (secretaris), Leen Zwitser (penningmeester), Egon Hogenboom (voorzitter) en Paul ter Wal (bestuurslid).

 

voorzitter:
Egon Hogenboom (1945), vh penningmeester Huurdersvereniging JRJava te Amsterdam, www.jrjava.nl, Ir industrieel ontwerper, adviseur in internationale matchmaking, meubelmaker. Eerdere bestuurservaringen als penningmeester in een muziekschool en als secretaris/penningmeester in een vereniging van bedrijven in de bouw-toelevering

secretaris:
Gerard Rademakers (1942), voorzitter huurdersvereniging Jumi te Gouda, www.jumigouda.nl, gepensioneerd officier Koninklijke Luchtmacht. Eerdere bestuurservaringen als voorzitter van een Sportraad en als bestuurder van een sportvereniging.

penningmeester: Leen Zwitser (1949), secretaris/penningmeester bewonerscommissie Rijnstaete te Valkenburg, wwww.rijnstaete-appartementen.nl, gepensioneerd politieambtenaar. Eerdere bestuurservaring als penningmeester van een VvE.

bestuurslid:
Paul ter Wal (1958), voorzitter huurdersvereninging De Haven te Zwolle, jurist, deskundige en spreker op het gebied van de inzet, betrokkenheid en daarmee productiviteit van medewerkers van een organisatie. Eerdere bestuurservaringen als voorzitter van een Rotary en als afdelingsvoorzitter van een politieke partij. Paul ter Wal is per oktober 2017 afgetreden als bestuurslid van het Platform.

 

bestuurslid:
Joop Sorber (1948), voorzitter huurdersvereninging Prinsenhof i.o te Den Haag, werkzaam als beleidsmedewerker bij de Rijksoverheid. Eerdere bestuurservaringen bij huurdersorganisaties. Joop Sorber is per oktober 2017 afgetreden als bestuurslid van het Platform.

 

bestuurslid:

Lex Knip, heeft in diverse (grote)ziekenhuizen voornamelijk als Hoofd P & O (HR-management) gewerkt. Vanaf 2013 is hij voorzitter van de HV Mauve I en II, is voorzitter van de Unie van Vrijwilligers Haarlem (ca. 500 vrijwilligers in ziekenhuizen en Tafeltje Dekje en Boek aan Huis). Is een enthousiast golfer en speelt graag op banen in en buiten Nederland.